L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La cursa per formar part de l'anomenada sisena generació de telefonia mòbil, o 6G, ja ha començat, malgrat que el desplegament no començarà, com a molt aviat, fins al final d’aquesta dècada i s'ampliarà al llarg de la pròxima. S’espera que hi participin moltes més empreses que fins ara, amb el suport dels seus països respectius. En especial les empreses dels Estats Units, que ara tenen un paper més que discret, i també les japoneses i sud-coreanes, que volen més protagonisme. També està per veure fins a quin punt Europa aconseguirà implicar-s’hi.

  • Només dos mesos van separar l'aprovació del Parlament de crear una policia autonòmica i la primera emissió de TV3, el 10 de setembre del 1983. Malgrat l'efemèride conjunta, el desenvolupament de l'un i de l'altre no van anar en paral·lel: si bé la televisió pública va ser un referent a les llars del país des del primer dia, el desplegament dels Mossos d'Esquadra no es va completar fins al 2008.

  • Bernat Soler, que fins a principis d'octubre era cap d'esports de TV3, s'incorporarà a Catalunya Ràdio per coordinar l'àrea d'esports juntament amb Xavi Campos, actual cap, segons ha anunciat avui Saül Gordillo, director de l'emissora pública. Soler, que és el narrador dels partits de La transmissió d'en Torquemada (LaTdT), també reforçarà el programa d'informació esportiva Tot costa i impulsarà els continguts...