L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Google ha anunciat aquest dilluns dues iniciatives destinades a facilitar l'educació a distància, en un moment en què la pandèmia de coronavirus ha convertit aquesta forma d'ensenyament en l'única opció disponible en molts llocs del planeta.

  • Ales jugadores del Minerva els espera una temporada dura, en què el seu objectiu ja no serà salvar l’equip, sinó salvar-se elles mateixes com a membres de l’equip. “La competència serà més forta, i s’hauran de fer valer. Les noies ja no lluitaran per uns ideals: lluiten per sobreviure, per afrontar les coses que es van trobant a la vida”, explica Marta Pahissa, codirectora, juntament amb Kiko Ruiz Claverol, de la segona temporada de Les de l’hoquei, que TV3 estrena avui a les 22.30 h.

  • Amb la necessitat de quedar-nos tancats a casa per evitar la propagació del covid-19, molts treballadors no poden accedir als mitjans de producció –primeres matèries, maquinària, vehicles– que necessiten per fer la seva feina habitual i han hagut d’aturar-la. En canvi, hi ha un altre grup nombrós que poden seguir desenvolupant-la a distància, però s’han vist més o menys obligats a adoptar noves eines més enllà de les aplicacions d’ofimàtica que utilitzaven fins ara. ARANWS20200308_0027El virus del teletreball Algunes empreses, sovint les més grans, tenen prevista la possibilitat d’accedir a distància a les aplicacions empresarials que ocupen la major part del temps dels seus empleats administratius i comercials, incloses les d’ús intern que originalment no es van preveure per residir en servidors al núvol i ser utilitzades amb un navegador web.