L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • L’InfoK celebra aquest dimecres el seu 20è aniversari amb una edició especial als jardins del CosmoCaixa de Barcelona. Tindrà de públic una seixantena de nens i nenes de tres grups escolars que podran veure l’actuació enregistrada del grup Xiula. S’explicarà el funcionament i les curiositats sobre l’InfoK i es farà un repàs històric dels moments més importants. El programa estarà editat i presentat per Núria Vilanova, que ha substituït la consolidada Laia Servera, que des de gener d'aquest any és la cap del departament de programes infantils a TV3. Els nens seran protagonistes de l'especial i interpretaran la coreografia L’InfoK celebra 20 anys, creada per l’Acadèmia Coco Comín expressament per a l’aniversari.

  • Sovint, els periodistes intentem donar veu als qui no en tenen, però un equip de sirians refugiats a Madrid s’ha proposat fer un pas més: escriure una revista digital per parlar en nom seu. Així ha nascut el portal d’informació Baynana, que en àrab significa “entre nosaltres”. “Nosaltres som tots, no hi ha un 'ells' o 'els altres'", expliquen al portal.

  • La Sexta continua redistribuint els seus presentadors en els diferents formats de la cadena. La sortida de Mamen Mendizábal de Más vale tarde ha suposat un gran canvi de cromos a la segona cadena d'Atresmedia. Per cobrir-la, Iñaki López i Cristina Pardo han abandonat les cadires de La Sexta Noche i Liarla Pardo, dos formats dels quals a poc a poc es van coneixent els substituts. Si ahir se sabia que seria Núria Roca qui ocuparia un lloc els diumenges a la tarda en la mateixa franja on es podia veure Liarla Pardo, avui ha transcendit que serà José Yélamo l'encarregat de presentar l'espai de late night dels dissabtes que abans dirigia i presentava Iñaki López.