L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La casa de papel semblava que havia arribat a la fi amb el peculiar atracament de la Casa de Moneda i Timbre. Tot i així, després de l’últim capítol encara ressonava pels carrers la lletra de Bella ciao, la cançó partisana tan característica de la sèrie. L’èxit internacional i els seguidors demanaven una continuació, i els creadors han obeït. Avui s’estrena la tercera temporada de la ficció espanyola, en què el grup d’atracadors es tornarà a posar les màscares, però aquesta vegada “no ho faran per diners, sinó per la família”.

  • La gala solidària de TV3 canvia el format i sortirà al carrer com mai abans. La Marató d’aquest any, dedicada a les malalties minoritàries, incorporarà nous platós. Amb aquestes noves instal·lacions repartides per tot Catalunya, es pretén emfatitzar la mobilització ciutadana, la gran característica d’aquest programa. Concretament, l’edició d’enguany comptarà amb el Teatre Ateneu de Tàrrega, que encapçalarà l’eix cultural i artístic; les instal·lacions esportives d’Olot, des d’on es disputarà el partit de futbol dels famosos de La Marató; el Teatre Fortuny de Reus, que se centrarà en l’eix mèdic i científic, i el Casino l’Aliança del Poblenou de Barcelona.

  • Tret que ja sigueu de vacances en algun lloc remot sense cobertura, segur que aquesta setmana deveu haver vist a les xarxes quin aspecte tindran de vells diversos personatges populars, algun dels vostres amics o fins i tot vosaltres mateixos. El motiu és l'inesperat retorn al primer pla de la viralitat de FaceApp, una aplicació per a 'smartphone' que transforma en pocs segons la imatge de qualsevol cara envellint-la, rejovenint-la o modificant-ne algun tret amb un realisme impressionant.