L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • El periodisme va superar el repte del confinament: es van fer diaris de forma remota i programes des d'estudis i platós improvisats. Però després de la tempesta sempre arriba la calma, i molts dels periodistes que fa uns mesos estaven confinats ara han començat a tornar a les redaccions.

  • Una part substancial de la comunitat creadora televisiva està compromesa a fer que les seves obres serveixin per normalitzar la diversitat racial o sexual. En els últims anys, a més, s’han popularitzat sèries que busquen també visibilitzar les persones amb afectacions mentals. L’autisme, en aquest sentit, ha estat protagonista de diverses produccions, amb la dificultat que comporta no caure en els arquetips, especialment en un trastorn neurològic que es manifesta –d’aquí que es parli d’espectre– de moltes maneres diferents.

  • Arriba la setena edició dels Premis ARA, un reconeixement a les iniciatives que ajuden a fer un món millor, més social, més innovador, amb més empenta. El diari fa una crida perquè els lectors votin a partir d'avui els projectes candidats al Premi Tatiana Sisquella a la contribució social i al Premi Ignasi Pujol al foment de l’emprenedoria.