L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La compra de lingots d'or no s'atura, tot i que el preu d'aquest metall preciós continua pujant. Segons ha explicat aquest dimarts el diari Financial Times, els bancs centrals de les economies avançades estan planejant augmentar el pes de l'or en les seves reserves mentre redueixen les de dòlars nord-americans, seguint l'exemple dels països emergents. D'acord amb una enquesta anual elaborada pel World Gold Council (WGC), un grup d'interès d'aquesta indústria, gairebé el 60% d'aquestes institucions creuen que el percentatge de l'or respecte al total de reserves pujarà en els pròxims cinc anys, respecte al 38% dels enquestats de l'any passat.

  • La catalana Europastry, especialitzada en productes de fleca congelats, ja prepara el seu salt a la borsa espanyola. La mateixa companyia ho ha assegurat aquest dimarts mitjançant una oferta pública de venda d'accions ordinàries per 225 milions d'euros adreçada a inversors qualificats.

  • L'actriu francesa Anouk Aimée, que va ser nominada a l'Oscar el 1966 pel seu paper al film Un home i una dona, ha mort als 92 anys a París, segons informa la seva filla, la també actriu Manuela Papataki. Aimée va aparèixer en clàssics com La dolce vita de Fellini, que la va consagrar arreu del món, però també a Lola de Jacques Demy, Justine de George Cukor i Vuit i mig, novament amb Fellini. Icona absoluta del cinema francès del segle XX, la seva bellesa melancòlica i felina la va convertir també en un referent d'estil.