L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • El camarot dels germans Marx en què s’està convertint el mercat de la televisió en streaming suma un nou i fornit ocupant. La HBO estrena aquest dimecres el seu servei HBO Max amb la pretensió de fer la competència a Netflix, Disney+ i la resta d’operadors de manera molt directa. La plataforma estarà disponible de moment només als Estats Units, però la intenció és començar l’any que ve l’expansió internacional, començant per Llatinoamèrica i Europa.

  • “No presentaré la dimissió fins que no decideixin qui governarà Radiotelevisió Espanyola”. Rosa María Mateo, l’administradora provisional única de la corporació estatal, ha respost així a les reiterades peticions de dimissió que li han arribar des del PP aquest dimarts, durant la seva compareixença a la comissió de control parlamentari a RTVE. Mateo, que fa gairebé dos anys que ocupa aquest càrrec provisional (i que s’havia compromès a dimitir quan es formés govern a Espanya, cosa que va passar al gener), ha instat els diputats i senadors a reprendre el concurs públic per escollir el president i la resta de membres del consell d’administració de l’ens, un procediment que està aturat des del desembre del 2018.

  • Un grup de 15 mitjans independents, entre els quals l’ARA, ha enviat aquest dimecres a la secretaria d’estat de Comunicació i a diferents partits polítics una petició formal perquè es revisi la Llei de Publicitat i Comunicació Institucional del 2005.