L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Un modest parc d'atraccions amb regust de fira itinerant transformat per unes hores en un petit municipi de la costa que celebra les seves festes patronals. Aquest va ser el decorat escollit per a la presentació de Paraíso, la sèrie de misteri i fantasia juvenil que la productora Globomedia està filmant aquests dies al Pola Park de la turística Santa Pola (Baix Vinalopó), i que els abonats de Movistar+ podran veure a partir de finals d'any o principis del 2021.

  • Potenciar l'oferta d'informatius i programes a Catalunya. Aquest és l'objectiu anunciat, un cop més, per RTVE en una nova etapa en la qual situa Pere Buhigas com a nou director. Substitueix en el càrrec Carles González, que ha comandat el centre de producció de Sant Cugat des del maig del 2016. Durant el seu mandat, s'han celebrat els 60 anys de TVE a Catalunya i s'han estrenat nous programes culturals i de ficció.

  • La setmana passada vaig allotjar-me en un hotel d’Amsterdam que pertany a una d’aquestes cadenes de nova fornada que presumeixen de funcionalitat i comoditat per sobre del luxe i les aparences de les marques tradicionals. Sobre el paper -o, més exactament, segons la web de l’establiment- m’esperava una impecable habitació de dimensions modestes però farcida de tecnologia: televisor principal vinculable als dispositius mòbils de l’hoste, televisor secundari integrat al mirall del bany, cortines de nit motoritzades i il·luminació led; tot plegat controlable de manera centralitzada donant-li ordres de veu a un altaveu intel·ligent o bé amb una pantalla tàctil situada al costat de la tauleta de nit.