L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Feia gairebé trenta anys que Espanya no aconseguia entrar en el top 3 d'Eurovisió. L'artífex d'aquesta fita ha sigut Chanel Terrero, la cantant cubanocatalana que no va començar precisament bé la seva carrera cap a Eurovisió: la seva elecció per sorpresa al Benidorm Fest, on les opcions favorites eren Tanxugueiras i Rigoberta Bandini, van provocar una allau de crítiques que van fer que la cantant abandonés les xarxes socials. En una entrevista amb l’ARA mesos abans de viatjar a Torí, Chanel explicava que havia tancat el seu Twitter per protegir la seva salut mental, i de motius no n'hi faltaven. Durant els dies posteriors al Benidorm Fest es va fer un fart de llegir comentaris racistes però també d’altres que titllaven la seva cançó, SloMo, i la seva actuació de ser poc feministes, una de les acusacions de les quals més vegades ha hagut de defensar-se. Dissabte, després de l’actuació en què va demostrar els fruits d’anys treballant en el món del musical, tots els comentaris feridors van quedar enrere.

  • Un cop més el televot ha canviat el curs d'Eurovisió. Tal com indicaven les cases d'apostes , Ucraïna ha guanyat Eurovisió 2022 gràcies al vot del públic i no pas del jurat professional, que donava com a guanyador amb molta diferència el Regne Unit. Més de 400 vots del televot han impulsat Ucraïna fins a dalt de tot de la classificació i han deixat el tiktoker anglès Sam Ryder en segona posició amb la seva èpica cançó Space man.

  • S'han confirmat les prediccions: Ucraïna ha guanyat Eurovisió per votació popular amb la cançó 'Stefania' . Malgrat la treballada posada en escena de la catalanocubana Chanel Terrero, amb SloMo, Espanya ha quedat en tercera posició, per a després de Regne Unit. Esteu d'acord amb el fet que els ucraïnesos s'hagin emportat el micròfon de vidre aquest any?