Ara.cat - Mèdia

  • És només una hora de televisió, però el muntatge de La resistencia, el late late show de Movistar+, requereix molt més temps de preparació. Això ho saben bé els espectadors que van respondre a la crida de l’espai de David Broncano per assistir com a públic a la gravació del programa que dijous passat, de manera excepcional, va tenir lloc al paranimf de la Universitat de Barcelona.

  • "La Generalitat s'emportarà la meitat dels préstecs de l'Estat a les autonomies el 2020", titula l'Abc en portada. La paraula clau és "s'emportarà". No pas rebrà, sol·licitarà, obtindrà, demanarà o necessitarà: s'emportarà. El nen bully que agafa la meitat del pastís i deixa els altres sense berenar. Tant se val que el FLA sigui un pedaç –amb interessos!– per pal·liar la limitació arbitrària de capacitat d'endeutament que viuen les comunitats autònomes (per tal que l'Estat sí que en pugui tenir).

  • El gran èxit espanyol de Netflix, La casa de papel, es prepara per a una quarta temporada. Segons va anunciar la plataforma durant la Comic Con del Brasil, la nova entrega estarà disponible el 3 d'abril del 2020. A més, Netflix ha compartit un vídeo a través de Twitter en què deixa clar que un dels eixos de la nova temporada serà la Nairobi, personatge interpretat per Alba Flores.