Ara.cat - Mèdia

  • L’InfoK celebra aquest dimecres el seu 20è aniversari amb una edició especial als jardins del CosmoCaixa de Barcelona. Tindrà de públic una seixantena de nens i nenes de tres grups escolars que podran veure l’actuació enregistrada del grup Xiula. S’explicarà el funcionament i les curiositats sobre l’InfoK i es farà un repàs històric dels moments més importants. El programa estarà editat i presentat per Núria Vilanova, que ha substituït la consolidada Laia Servera, que des de gener d'aquest any és la cap del departament de programes infantils a TV3. Els nens seran protagonistes de l'especial i interpretaran la coreografia L’InfoK celebra 20 anys, creada per l’Acadèmia Coco Comín expressament per a l’aniversari.

  • Sovint, els periodistes intentem donar veu als qui no en tenen, però un equip de sirians refugiats a Madrid s’ha proposat fer un pas més: escriure una revista digital per parlar en nom seu. Així ha nascut el portal d’informació Baynana, que en àrab significa “entre nosaltres”. “Nosaltres som tots, no hi ha un 'ells' o 'els altres'", expliquen al portal.

  • La Sexta continua redistribuint els seus presentadors en els diferents formats de la cadena. La sortida de Mamen Mendizábal de Más vale tarde ha suposat un gran canvi de cromos a la segona cadena d'Atresmedia. Per cobrir-la, Iñaki López i Cristina Pardo han abandonat les cadires de La Sexta Noche i Liarla Pardo, dos formats dels quals a poc a poc es van coneixent els substituts. Si ahir se sabia que seria Núria Roca qui ocuparia un lloc els diumenges a la tarda en la mateixa franja on es podia veure Liarla Pardo, avui ha transcendit que serà José Yélamo l'encarregat de presentar l'espai de late night dels dissabtes que abans dirigia i presentava Iñaki López.