Ara.cat - Mèdia

  • La 1 emetrà durant la temporada d’estiu Bloqueados por el muro, un concurs produït per Gestmusic que combina les preguntes i respostes amb les habilitats físiques. L’espai s’emetrà diàriament i durant tota la setmana s’hi enfrontaran els dos mateixos equips, cadascun dels quals format per quatre persones. El càsting per participar-hi ja s’ha obert.

  • La setmana grossa de les televisions en obert, coneguda com els upfronts, ha quedat totalment desvirtuada pel coronavirus. Les cadenes han renunciat a les presentacions de sèries contractades, renovades (i cancel·lades). I molts dels projectes que al final nodriran la graella de la temporada que ve són sèries que s’havien anat anunciant.

  • Netflix estrenarà el 3 de juliol a tot el món els últims cinc capítols de Las chicas del cable, amb els quals es posarà el punt final a la que va ser la primera producció de la plataforma a Espanya, estrenada l’abril del 2017. Aquests episodis completaran la cinquena temporada de la sèrie, la primera part de la qual està disponible al servei de streaming des del febrer.