Ara.cat - Mèdia

  • 800 metros, aquest és el títol de la minisèrie documental que Netflix prepara sobre els atemptats que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils l'agost del 2017. La producció, que agafa el nom de la distància que va recórrer la furgoneta des de plaça Catalunya fins al mosaic de Joan Miró de la Rambla, se centrarà en intentar entendre per què uns nois que aparentment estaven integrats a la societat catalana van decidir atemptar contra els veïns i turistes de les dues ciutats.

  • Format breu i vida també breu. La plataforma Quibi, nascuda fa sis mesos amb la promesa de revolucionar el consum mediàtic per al mòbil amb continguts de curta durada, abaixa la persiana. Ho han anunciat els seus dos creadors, Jeffrey Katzenberg i Meg Whitman, en una carta oberta. Tot i que aquest servei en streaming mai havia donat xifres oficials de subscriptors, les dades que anaven transcendint suggerien que la forta inversió inicial no estava comportant els resultats esperats.

  • El coronavirus ha sotragat la marxa normal dels campionats de lliga de tot el món i això ha tingut una repercussió directa en l'explotació televisiva dels partits. I els diferents agents implicats han començat a fer moviments per mirar de no ser ells els que assumeixin la factura del cost covid en el futbol. El punt més calent actualment és França, on Mediapro ha obert la caixa dels trons instant a renegociar, a la baixa, els diners que havia promès als clubs del país amb l'argument d'haver de repercutir-hi els efectes sobrevinguts de la pandèmia sobre la competició.