Ara.cat - Mèdia

  • El canal de pagament TNT estrena aquest divendres, a les 21.35 hores, la segona temporada de la comèdia Miracle workers, subtitulada La Edad Media. La sèrie manté el mateix repartiment que en la primera entrega, amb Daniel Radcliffe i Steve Buscemi al capdavant, però la resta d'elements canvien de dalt a baix: si la temporada inicial estava ambientada al cel i els actors donaven vida, respectivament, a un àngel i a Déu, ara la trama baixa a la Terra, concretament a l'Edat Mitjana.

  • Televisió Espanyola i Amazon Prime Video han anunciat aquest dijous que el britànic Simon West (Con Air, The mechanic) serà el director de Sin límites, la minisèrie basada en l'expedició que van liderar Fernão de Magalhães i Juan Sebastián Elcano entre el 1519 i el 1522 i que va culminar amb la primera volta al món.

  • 'MotherFatherSon' De Tom Rob Smith per a la BBC. En emissió a Starz Play. En l'episodi inaugural de MotherFatherSon, la primera sèrie en què Richard Gere exerceix d'estrella protagonista, el responsable d'un diari està a punt d'acomiadar una de les periodistes històriques de la redacció, Maggie Barnes (Sinéad Cusack).