Ara.cat - Mèdia

  • El teaser de la sèrie d'animació de Netflix Memorias de Idhún, l'adaptació de la trilogia creada per Laura Gallego, ha arribat envoltada de polèmica, principalment per la tria dels actors que posen veu a la ficció. Amb el llançament de l'avançament de la sèrie, la plataforma també va anunciar que els actors que participen en la sèrie són Michelle Jenner, Carlos Cuevas, Itzan Escamilla, Sergio Mur i Nico Romero, i des d'alguns sectors s'ha criticat el fet que s'hagi optat per actors que, majoritàriament, no han treballat en el món del doblatge.

  • Ara són la norma, però els televisors de pantalla plana tenen només 15 anys d’existència comercial. L’any 1997 els models més venuts als Estats Units eren convencionals, amb tub catòdic de 27 polzades, i cadascun ocupava un volum d’uns 170 litres. En canvi, la tele mitjana venuda –també als EUA– l’any 2018 va ser de 47 polzades, però amb la pantalla plana.

  • Epic Games, creador del videojoc Fortnite, ha presentat una demanda contra els dos principals gegants tecnològics dels Estats Units, Apple i Google, després que retiressin el joc de les seves botigues d'aplicacions. Les tecnològiques van prendre aquesta decisió després que la companyia de videojocs anunciés que permetria la compra del joc des de la seva pròpia aplicació.  L'opció de fer pagaments directes des del...