Ara.cat - Mèdia

  • Després de mesos de rumors, ja és oficial: 'Breaking bad' tindrà continuïtat amb una pel·lícula que s'estrenarà el pròxim 11 d'octubre a Netflix. La cinta, que porta el títol d''El camino', ha estat escrita i dirigida pel creador de la sèrie, Vince Gilligan, i estarà protagonitzada per Aaron Paul, que recupera el personatge de Jesse Pinkman.  ARANWS20190322_0023Les sèries allarguen la seva vida amb pel·lícules ‘spin-off’ La plataforma va publicar ahir un primer avançament de la pel·lícula en què apareix el personatge de Skinny Pete (Charles Baker) sent interrogat per la policia.

  • Va durar nou temporades i avui en dia encara és considerada una de les comèdies més revolucionàries de la televisió. 'Seinfeld', el relat ficcionat del dia a dia del comediant Jerry Seinfeld, va demostrar que les 'sitcoms' podien ser provocadores i va catapultar a la fama els seus protagonistes. El 14 de maig de 1998, 76,3 milions d’espectadors nord-americans es van plantar davant del televisor per veure l’últim episodi: una xifra espectacular si es té en compte que en l’emissió de prova del pilot va ser qualificada d’“irritant”, “confusa” i “avorrida”.

  • De cara al seu llançament el pròxim 12 de novembre, Disney+ està anunciant una allau de projectes, alguns dels quals vinculats a la franquícia de 'Star Wars', un dels seus valors segurs. La plataforma va sorprendre ahir confirmant que Ewan McGregor reprendrà el personatge d'Obi-Wan Kenobi per a una sèrie que es començarà a rodar l'any vinent. L'actor escocès va interpretat el jedi en tres de les pel·lícules de la saga galàctica de George Lucas, 'L'amenaça fantasma' (1999), 'L'atac dels clons' (2002) i 'La venjança dels Sith' (2005).