Ara.cat - Mèdia

  • Alfred Costa i Francesc García Donet, dos professionals propers al PSPV, són els finalistes del procés de selecció per triar el nou director general d'À Punt, tal com han confirmat a l'ARA fonts de la corporació valenciana. Tot i que la comissió delegada del consell rector podia escollir fins a tres aspirants perquè passessin a l'última fase, finalment només s'han elegit dos candidats, presumiblement perquè la resta no han superat la nota de tall mínima.

  • L'accident mortal de dimarts en una indústria del polígon petroquímic del Camp de Tarragona ha aixecat polèmica des de pocs moments després de l'explosió. Els veïns de la zona denuncien que el dispositiu d'alertes d'emergència a la població, basat en sirenes, no va funcionar, i tot i que es van difondre missatges per les xarxes socials, no tothom hi té accés.

  • En uns temps en què milions d'espècies estan en perill d'extinció i que els serveis de les multimilionàries en streaming gasten milers de milions en contingut, el vell gènere televisiu del documental de natura viu un bon moment. Aquest dissabte, l'última sèrie documental de gran pressupost de la BBC, Seven worlds, one planet, debutarà als Estats Units a través de diversos canals per cable com BBC America o Sundance TV.