Ara.cat - Mèdia

  • "El president Torra va tornar a equivocar-se ahir quan va titllar la sentència de revenja" (La Vanguardia). "[El Suprem] ha convertit [la sentència] en un escarni, una humiliació i una revenja contra l’independentisme" (ARA). "La sentència dictada resulta de l'aplicació de les lleis en un estat de dret, no d'un judici parcial ni d'una venjança" (El País) "La resolució [.

  • La sentència del judici del Procés i la protestes ciutadanes que se'n van derivar van disparar aquest dilluns l'audiència de TV3. La televisió pública va tancar la jornada amb un 27,4% de quota de pantalla mitjana, gairebé el triple que la segona classificada, Telecinco, que va obtenir un 10,1%. La cadena no assolia un resultat tan elevat des del 26 d'octubre del 2017, el dia abans que Carles Puigdemont va estar a punt de convocar eleccions però finalment es va decantar per la DUI, que es votaria l'endemà.

  • Alfonso Cuarón, Peter Morgan, Phoebe Waller-Bridge… la llista de creadors fitxats per les plataformes a cop de talonari no deixa de créixer. En lloc de tendir a la convergència, el panorama audiovisual segueix en una muntanya russa d’atomitzacions: les plataformes de streaming apareixen com bolets i una manera de marcar territori és assegurar-se els serveis de guionistes i showrunners de prestigi.