Ara.cat - Mèdia

  • El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) ha posat en marxa aquest dimecres una campanya de sensibilització que té com a objectius "lluitar contra la desinformació" relacionada amb el coronavirus i ajudar a "fer un ús responsable de les pantalles" mentre duri el confinament. L'organisme ha editat quatre vídeos amb animacions i quatre falques radiofòniques que es difondran per TV3, Catalunya Ràdio i les...

  • El grup Prensa Ibérica ha aprovat aquest dimarts l'aplicació d'un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO), com a eina per contrarestar la pèrdua d'ingressos per publicitat provocada per la crisi del coronavirus. La mesura afectarà els treballadors de 17 dels diaris que edita aquesta empresa, entre els quals hi ha El Periódico, el Diari de Girona, el Regió7, Levante-EMV, el Diario de Ibiza, l'Sport i Superdeporte.

  • La Marnie (Charly Clive) fa més de 3.000 dies que té constantment visions sexuals: s'imagina a tothom qui veu mantenint relacions íntimes o bé despullats. Aclaparada per aquesta situació, la noia decideix fugir a Londres, on no la coneix ningú. Aquest és el punt de partida de Pure, una ficció britànica que mira els trastorns obsessius compulsius (TOC) des d'un prisma tragicòmic i que aquest dimarts s'estrena a Filmin.  La sèrie, una de les revelacions de la televisió anglesa del 2019, es basa en la novel·la autobiogràfica de Rose Cartwright, que pateix TOC des dels 15 anys.