Ara.cat - Mèdia

  • La quinzena edició del Gamelab, que arrenca avui i durarà fins divendres, se centrarà en el paper cada cop més important dels “multiversos digitals”, és a dir, jocs que conviden els participants a crear universos paral·lels amb l’ajuda de la tecnologia. “El creador només empenyerà una mica el jugador i aquest definirà tot un entorn”, explica Gonzo Suárez, un dels organitzadors del congrés internacional de videojocs i oci interactiu.

  • RAC1 continua sent l'emissora de ràdio més escoltada a Catalunya, amb 862.000 oients diaris, i ja acumula deu anys consecutius de lideratge. Ho certifiquen les dades de la segona onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), que s'han fet públiques aquest dijous, i que han atorgat a Catalunya Ràdio 622.000 seguidors, la millor dada històrica per a l'emissora pública en aquesta onada.

  • ¿Hi ha alguna manera d'aturar l'emergència mediambiental que pateix el mar Mediterrani? Amb el compromís ecologista respon l'anunci d'estiu d'Estrella Damm, que aquesta mitjanit ha fet pública la segona part de la campanya estival 'Mediterràniament', que aquest any ha arribat en dues tongades. 'Amants', títol que du la peça, dona veu als activistes mediambientals que dediquen la seva vida a lluitar per revertir la situació i preservar la biodiversitat de les aigües del Mediterrani.