L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • Amazon ja ha començat a treballar en l’adaptació televisiva d’ El senyor dels anells i aquesta setmana ha anunciat que la sèrie es rodarà a Nova Zelanda, el mateix país que va acollir la gravació de la trilogia cinematogràfica basada en les novel·les de J.R.R. Tolkien. Curiosament, però, la plataforma no fa cap referència a aquesta coincidència: “Quan buscàvem la localització per poder donar vida a la bellesa de la Segona Edat de la Terra Mitjana sabíem que necessitàvem trobar un lloc majestuós, amb costes verges, boscos i muntanyes, i aquests també han sigut escenari d’altres produccions de primera categoria, a més d’acollir estudis, artesans i altre personal altament qualificat i amb experiència”, han explicat els productors executius de la sèrie, J.

  • Cuatro ha trobat un buit a la seva graella per posar-hi un nou programa de cites. Es tracta de Donde menos te lo esperas, que s’estrena avui a les 22.30 h, després de First dates (en què també participa gent que busca parella) i abans de l’estrena de Mónica y el sexo, el nou format sobre sexualitat que presentarà Mónica Naranjo. La nova proposta té com a protagonistes tres noies i dos nois que volen trobar la seva mitja taronja.

  • Fins a cinc governs autonòmics, entre els quals el del valencià Ximo Puig i el de la balear Francina Armengol, haurien pagat al diari The Guardian per la publicació de continguts publicitaris que incloïen entrevistes als presidents respectius. Així ho ha revelat el diari El Economista, que va destapar el cas després de constatar que el rotatiu britànic havia eliminat les entrevistes adduint que els acords comercials que havien emparat la seva difusió s’havien acabat.