L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • Pablo Motos, presentador d'El hormiguero, fa temps que ha demostrat l'interès per cuidar-se i mantenir-se tan jove com sigui possible. Bona prova d'això són els vídeos que penja a Instagram on mostra la seva rutina d'exercici físic. Durant les vacances de Setmana Santa, en què el seu programa d'Antena 3 també descansa, el comunicador ha optat per passar uns dies en una clínica de salut de la localitat valenciana de l'Albir, segons ha compartit a Instagram. La Sha Wellness Clinic és coneguda per ser una destinació freqüent de tota mena de famosos, perquè una estada allà no és a l'abast de totes les butxaques: passar-hi un dia pot arribar a costar 7.500 euros.

  • Osor i Susqueda són dos municipis contigus de la comarca de la Selva que amb prou feines sumen més de 500 habitants conjuntament. Ubicats a les Guilleries, tots dos tenen històries que els converteixen en singulars. A Osor s'han trobat restes prehistòriques que indiquen que ja hi havia un assentament abans de l'any 650 aC. Susqueda, de 97 habitants, es caracteritza per ser un municipi sense poble, després que quedés enterrat sota l'aigua del pantà. Ara, però, els municipis es troben enfrontats en una disputa per uns quants metres fronterers. Més concretament, per un dels emblemes de la zona: el santuari de la Mare de Déu del Coll.

  • Fa una setmana va morir Maurizio Pollini, un dels més grans pianistes dels últims decennis, i dimarts li van retre honor en un saló de la Scala, a Milà, on havia nascut i viscut tota la vida. Era un deixeble indirecte de Chopin perquè va estudiar amb un pianista que havia estat deixeble d’un altre que havia estudiat amb un altre que havia estudiat amb Chopin. Així es transmetia el coneixement de tots els sabers fins que va arribar una generació que va considerar que ningú no li havia d’ensenyar res. (Acceptem que els bons metges encara tenen deixebles, com en tenen els bons artesans. Els d’humanitats, no.)