L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • La pròxima edició Operación triunfo, que s'estrenarà a TVE el 2020, comptarà amb noves cares en el claustre de professors de l'acadèmia musical. L'actor Ivan Labanda, que actualment forma part de l'equip del Polònia, serà l'encarregat d'impartir les classes d'interpretació, mentre que la cantautora Zahara es posarà al capdavant de les lliçons de cultura musical que rebran els triunfitos.

  • Anna Paquin es va graduar com a estrella televisiva amb True blood, la sèrie de vampirs creada per Alan Ball. Des que es va acabar l’any 2014, però, la guanyadora d’un Oscar per El piano no havia a tornat a tenir un paper protagonista rellevant a la televisió fins a Flack, sèrie que estrena aquest dimarts Cosmo i on interpreta una relacions públiques especialitzada en evitar que es facin públics els escàndols dels rics.

  • Amazon ha anunciat la renovació de la seva sèrie Goliath per a una quarta temporada, que es podrà veure l'any que ve i que servirà per posar el punt final a la producció. La decisió s'ha pres un mes i mig després del llançament de la tercera tanda de capítols, que està disponible a la plataforma des del 4 d'octubre.  Goliath està protagonitzada per Billy Bob Thornton, que dona vida a Billy McBride, un advocat disposat a plantar cara als personatges i corporacions més poderosos.