Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

Ara.cat - Mèdia

  • En els dos primers dies de vida de Disney+ a Espanya, The mandalorian i Los Simpson es van convertir en els continguts més demandants pels usuaris locals, segons indica un informe de la consultora Geca elaborat amb dades de Parrot Analytics. Per calcular la popularitat dels títols, la consultora té en compte la seva presència a xarxes socials, les transmissions i descarregues il·legals d’episodis, les cerques a internet i les transmissions a plataformes de vídeos.

  • L'actor nord-americà Mark Blum, vist en sèries com You (Netflix), en què interpretava el pare adoptiu del protagonista, va morir aquest dijous a causa de complicacions derivades del Covid-19. Blum, de 69 anys, era un veterà de la interpretació i, a més de pels seus nombrosos papers televisius, és conegut per haver acompanyat Madonna i Rosanna Arquette en la pel·lícula dels anys 80 Buscant la Susan desesperadament.

  • Carles Porta va completar dilluns la primera temporada de Crims a TV3. Els nombrosos seguidors del programa encara tenen l’opció de seguir-lo a través de Catalunya Ràdio (on el periodista ja ha narrat prop d’una cinquantena de casos al llarg de dues temporades) i també de gaudir-ne en forma de llibre: a mitjans de febrer, l’editorial La Campana va publicar Crims, en què Porta compila set històries de crònica negra.