Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

Ara.cat - Mèdia

  • El conseller de Salut Manel Balcells (Ripoll, 1958) fa balanç a l'ARA sobre l'actualitat del sistema sanitari català i analitza quins són els reptes actuals i futurs.

  • "Com pot ser que, sent les deu del matí d'un dia laborable, el passeig de Gràcia ja estigui així de ple? És que no hi ha ningú treballant, a Barcelona?", es demanava una dona amb les mans al cap, a prop de la Casa Batlló, que com cada any tenia la façana decorada amb centenars de roses d'un vermell esclatant. La resposta era senzilla: tornava a ser Sant Jordi, una diada en què tothom, per poc que pugui, necessita sortir al carrer a passejar i a buscar llibres i roses, dos símbols potents per mostrar fidelitat a la cultura i l'amor.

  • Gremi de Llibreters de Catalunya ha publicat el que anomena "la tendència dels llibres més venuts de la diada de Sant Jordi 2024 en diverses categories, segons estimacions obtingudes de les llibreries agremiades en el dia d’avui i fins a les 6 de la tarda, i amb la informació de la setmana de Sant Jordi recollida per LibriRed, sistema automatitzat que obté dades de punts de venda de tot Catalunya, entre llibreries independents i cadenes de llibreries" [que inclou al voltant de 180 punts de venda]. És a dir, no es tracta ben bé d'una llista ordenada de l'1 al 5, segurament arran de les vendes gairebé igualades l'any passat dels dos títols més venuts en català, de Xavier Bosch i Gemma Ruiz-, sinó una fotografia de tendències de venda per categories, que endrecem alfabèticament pels títols dels llibres (i no pels autors).