Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

Ara.cat - Mèdia

  • TV3 ha acabat el rodatge de la tv movie El metralla, que protagonitzen els actors Joan Pera i Roger Pera. El film explicarà la història de mossèn Joan (interpretat per Joan Pera) i el Metralla (Roger Pera), dos personatges antagònics que es veuen obligats a passar bona part de la Guerra Civil Espanyola amagats a les mateixes golfes. Serà la primera vegada que Joan i Roger Pera comparteixen un projecte cinematogràfic. Al repartiment també hi participaran les actrius Mercè Pons i Cristina Brondo.

  • Segon mes sense liderar per a TV3, en un mes marcat a l'inici per l'Eurocopa i al final pels Jocs. Mentrestant, a Espanya, Telecinco referma el seu lideratge amb el segon millor resultat de la dècada.

  • Les nits dels dilluns a Telecinco estaran protagonitzades per un concurs trepidant que buscarà els concursants amb més agilitat mental i coneixements generals. Presentat per Christian Gálvez, Alta tensión reunirà cada dia quatre concursants que hauran de resoldre preguntes i proves diverses al llarg de sis rondes. A mesura que vagin acumulant encerts aniran sumant diners per al premi final. El concursant amb menys respostes correctes serà eliminat, el segon amb menys encerts tornarà l'endemà i els dos amb els millors resultats s'enfrontaran en una prova final. Alta tensión està produït per Fénix Media i s'estrena aquest dilluns a les 10 de la nit.