via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • En els dos primers dies de vida de Disney+ a Espanya, The mandalorian i Los Simpson es van convertir en els continguts més demandants pels usuaris locals, segons indica un informe de la consultora Geca elaborat amb dades de Parrot Analytics. Per calcular la popularitat dels títols, la consultora té en compte la seva presència a xarxes socials, les transmissions i descarregues il·legals d’episodis, les cerques a internet i les transmissions a plataformes de vídeos.

  • L'actor nord-americà Mark Blum, vist en sèries com You (Netflix), en què interpretava el pare adoptiu del protagonista, va morir aquest dijous a causa de complicacions derivades del Covid-19. Blum, de 69 anys, era un veterà de la interpretació i, a més de pels seus nombrosos papers televisius, és conegut per haver acompanyat Madonna i Rosanna Arquette en la pel·lícula dels anys 80 Buscant la Susan desesperadament.

  • Carles Porta va completar dilluns la primera temporada de Crims a TV3. Els nombrosos seguidors del programa encara tenen l’opció de seguir-lo a través de Catalunya Ràdio (on el periodista ja ha narrat prop d’una cinquantena de casos al llarg de dues temporades) i també de gaudir-ne en forma de llibre: a mitjans de febrer, l’editorial La Campana va publicar Crims, en què Porta compila set històries de crònica negra.