via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Era un quart de quatre de la tarda quan José Luis Barcelona va saludar els espectadors de Televisió Espanyola des del “balcó del Mediterrani”, els flamants estudis Miramar que la cadena inaugurava just en aquell moment a Barcelona. Era el 14 de juliol del 1959, demà farà 60 anys, i la posada en marxa dels nous estudis suposava l’arribada a Catalunya de la televisió, un mitjà de comunicació que havia començat a funcionar a Espanya tres anys abans però que fins llavors només s’havia pogut sintonitzar a Madrid.

  • El 21 de juliol del 1969 a la matinada, televisions de tot el món tenien la mirada posada sobre la Lluna. Aquella nit, a les 3.56 h (hora catalana), Neil Armstrong es va convertir en el primer ésser humà que trepitjava el satèl·lit. Cinquanta anys després d’aquella gesta, les cadenes de televisió tornen a convertir la Lluna i els tripulants de l’Apol·lo 11 en els protagonistes de la seva programació.

  • TV3 ha anunciat avui una de les principals novetats per a la propera temporada. A partir del 2 de setembre, Ariadna Oltra dirigirà i presentarà un nou 'Telenotícies matí' que s'emetrà cada dia entre les 6.00 h i les 8.00 h, abans d''Els matins' de Lídia Heredia. Segons ha explicat TV3, es tracta d'una aposta estratègica del departament d'informatius de la televisió pública, que vol potenciar l'arrencada informativa del 'day-time'.