via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha tombat les zones de baixes emissions (ZBE) de quatre ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, tal com ja va fer amb la de la capital catalana el 2022. Els municipis són Sant Adrià de Besòs, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Esplugues, zones per on passen les rondes d'entrada i sortida a la capital catalana. Segons ha avançat El Periódico i ha confirmat l'ACN el motiu és el mateix que la justícia va esgrimir fa dos anys amb Barcelona: una manca d'argumentació de les restriccions.

  • Aquest estiu el músic i escriptor Ramon Gener ha pogut esborrar Cormac McCarthy (1933-2023) de la llista de lectures pendents. "Feia molt temps que volia llegir-lo, però encara no n'havia tingut l'ocasió", diu Gener, que assegura que ha gaudit "moltíssim" la novel·la Tots aquells cavalls (Edicions 62), traduïda al català per Xavier Pàmies. "És el primer títol de La trilogia de la frontera, que es completa amb les novel·les En la frontera i Ciudades en la llanura", explica Gener, que lamenta que, "malauradament, els altres dos llibres de la trilogia no estan publicats en català".

  • Una nova generació d’artistes ha arribat a la música en català. En només tres anys, la música urbana s’ha erigit en dominadora de les llistes de reproducció i els artistes emergents representen el 34% de la programació dels festivals. “És un canvi de paradigma –diu Lluís Gendrau, del Grup Enderrock–. Després de cada crisi ve una revolució, i aquesta és la del pop urbà”. Gendrau ha fet l’afirmació durant la presentació de l’Anuari de la Música, que coediten Enderrock i l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC).