via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • La pròxima edició Operación triunfo, que s'estrenarà a TVE el 2020, comptarà amb noves cares en el claustre de professors de l'acadèmia musical. L'actor Ivan Labanda, que actualment forma part de l'equip del Polònia, serà l'encarregat d'impartir les classes d'interpretació, mentre que la cantautora Zahara es posarà al capdavant de les lliçons de cultura musical que rebran els triunfitos.

  • Anna Paquin es va graduar com a estrella televisiva amb True blood, la sèrie de vampirs creada per Alan Ball. Des que es va acabar l’any 2014, però, la guanyadora d’un Oscar per El piano no havia a tornat a tenir un paper protagonista rellevant a la televisió fins a Flack, sèrie que estrena aquest dimarts Cosmo i on interpreta una relacions públiques especialitzada en evitar que es facin públics els escàndols dels rics.

  • Amazon ha anunciat la renovació de la seva sèrie Goliath per a una quarta temporada, que es podrà veure l'any que ve i que servirà per posar el punt final a la producció. La decisió s'ha pres un mes i mig després del llançament de la tercera tanda de capítols, que està disponible a la plataforma des del 4 d'octubre.  Goliath està protagonitzada per Billy Bob Thornton, que dona vida a Billy McBride, un advocat disposat a plantar cara als personatges i corporacions més poderosos.