via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Amazon ja ha començat a treballar en l’adaptació televisiva d’ El senyor dels anells i aquesta setmana ha anunciat que la sèrie es rodarà a Nova Zelanda, el mateix país que va acollir la gravació de la trilogia cinematogràfica basada en les novel·les de J.R.R. Tolkien. Curiosament, però, la plataforma no fa cap referència a aquesta coincidència: “Quan buscàvem la localització per poder donar vida a la bellesa de la Segona Edat de la Terra Mitjana sabíem que necessitàvem trobar un lloc majestuós, amb costes verges, boscos i muntanyes, i aquests també han sigut escenari d’altres produccions de primera categoria, a més d’acollir estudis, artesans i altre personal altament qualificat i amb experiència”, han explicat els productors executius de la sèrie, J.

  • Cuatro ha trobat un buit a la seva graella per posar-hi un nou programa de cites. Es tracta de Donde menos te lo esperas, que s’estrena avui a les 22.30 h, després de First dates (en què també participa gent que busca parella) i abans de l’estrena de Mónica y el sexo, el nou format sobre sexualitat que presentarà Mónica Naranjo. La nova proposta té com a protagonistes tres noies i dos nois que volen trobar la seva mitja taronja.

  • Fins a cinc governs autonòmics, entre els quals el del valencià Ximo Puig i el de la balear Francina Armengol, haurien pagat al diari The Guardian per la publicació de continguts publicitaris que incloïen entrevistes als presidents respectius. Així ho ha revelat el diari El Economista, que va destapar el cas després de constatar que el rotatiu britànic havia eliminat les entrevistes adduint que els acords comercials que havien emparat la seva difusió s’havien acabat.