PLA DOCENT
Taller Redueix l'estrès i millora el teu rendiment amb mindfulness Format docència N
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Prof. F. G. Coneixements previs recomanats Cap. Torn Únic
Descripció general del taller Et proporcionarà eines per gestionar l’estrès amb eficàcia i mantenir la concentració i la capacitat de resposta en situacions difícils o en períodes de màxima demanda. També et permetrà potenciar les teves competències personals i la resiliència; això et farà millor als estudis i disposar de recursos de gran valor que poden marcar la diferència en la teva incorporació al mercat laboral. Des de la primera sessió del taller, cada alumne podrà dissenyar i posar en pràctica el seu propi pla anti-estrès i de millora personal.
Idioma Català i Castellà Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: Ordinador i Projector
A aportar per l'estudiant: Cap
Format  EXTENSIU (2n semestre)

 

Data de creació: 06/05/2019
Data darrera actualització i seguiment: 25/06/2020
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 25/06/2020