PLA DOCENT
Taller Gestió de les tensions en l’àmbit de la comunicació Format docència N
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Prof. A. L. Coneixements previs recomanats Cap. Torn Únic
Descripció general del taller Aquest taller proporciona experiències per alliberar-se de les tensions provocades per la mala comunicació amb un mateix i l’entorn. Estem envoltats de canvis; sensibilitats, pressions, comunicació banyada de conflictes, dualitat i personalitats dividides... Tot això suposa un estrès. 

Es treballa amb una metodologia poc convencional que implica exercicis de respiració i moviment, per la qual cosa es recomana a l’alumnat que porti roba còmoda, així com una actitud oberta al canvi personal. 

Aquest curs ajuda a contactar amb un mateix per tal d’identificar el que es vol expressar realment i entendre com es genera tensió que entorpeix la comunicació fluïda. Ajuda a alinear la projecció, per comunicar d’una manera directa, senzilla i veritable.
Idioma Català Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: Cap.
A aportar per l'estudiant: Cap.
Format EXTENSIU. Inici a l'octubre del 2019.

 

Data de creació: 30/01/2019
Data darrera actualització i seguiment: 25/06/2020
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 25/06/2020