PLA DOCENT
Assignatura Seminari: Anàlisi de Casos de Publicitat i Relacions Públiques Codi 360384
Matèria M1. Marc teòric de la Comunicació Format docència B
Requisits previs Sense requisits previs.
Docent Dr. A. N. / Dra. S. M. Coordinació Jefatura d'estudis
Idioma Català Torn Matí i Tarda
Tipus FB Crèdits ECTS 6 Semestre Segon Any acadèmic 19-20

 

Data de creació: 16/07/2010
Data darrera actualització i seguiment: 17/04/2020
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 17/04/2020
Metodologia i organització general
La finalitat de l’assignatura és presentar el panorama laboral actual en publicitat i relacions públiques, amb la col·laboració majoritària d’antics alumnes de l’Escola, es presenta una proposta metodològica atípica estructurant l’assignatura en:

Laboratoris: 
Diferents professionals plantejaran a l'alumnat cassos pràctics o activitats que hauran de desenvolupar dins i fora de l'aula. 

Conferències:
És un cicle de conferències en el que la majoria dels/les ponents són titulats per l'Escola i desenvolupen la seva activitat com a publicitaris i/o relacions públiques. S’exposaran trajectòries professionals i/o casos pràctics per tal d’exemplificar les diferents morfologies d’actuació per a un professional en Publicitat i RRPP.

SUBJECT:
És una cicle de conferències organitzat per alumnes de l'Escola en col·laboració amb el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Generalment es celebren dos a l'any. Aquestes jornades tracten temes concrets i participen experts en la matèria. 

Es programaran aproximadament un 50% de sessions dedicades a cada una de les especialitats (publicitat i relacions públiques). Hi haurà, també, sessions informatives sobre la dinàmica de l’assignatura programades a principis i finals de semestre. S’espera de tot l’alumnat una actitud proactiva en les sessions. Aquells que ho desitgin podran presentar els conferenciants i actuar com a amfitrions en les conferències.