Formulari d'accés

PLA DOCENT
Assignatura Seminari: Anàlisi de Casos de Publicitat i Relacions Públiques Codi 360384
Matèria M1. Marc teòric de la Comunicació Format docència B
Requisits previs Sense requisits previs.
Docent Dra. S. M. i Prof. O. L. Coordinació Jefatura d'estudis
Idioma Català Torn Matí i Tarda
Tipus FB Crèdits ECTS 6 Semestre Segon Any acadèmic 18-19

 

Data de creació: 16/07/2010
Data darrera actualització i seguiment: 28/01/2019
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 01/02/2019
Metodologia i organització general
La finalitat de l’assignatura és apropar a l’alumnat el panorama laboral actual en Publicitat i Relacions Públiques. Es tracta d’una proposta metodològica atípica. L’assignatura s’estructura en:

Conferències
Els diferents ponents, majoritàriament professionals titulats per l’Escola que es dediquen a la Publicitat i/o a les Relacions Públiques, exposaran les seves pròpies trajectòries. A més, presentaran casos pràctics per tal d’exemplificar diferents àmbits d’actuació dins del món laboral.

Aproximadament el 50% de sessions es dedicaran a cada una de les especialitats (Publicitat i Relacions Públiques). Cada sessió, un o dos estudiants presentaran el conferenciant del dia i actuaran com amfitrions d’aquest/a.

Laboratoris
Es programaran activitats específiques per facilitar als estudiants eines d’utilitat per a la seva futura inserció laboral.

Subject
Es tracta de dues jornades de treball liderades per estudiants de cursos superiors de l’Escola i el Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya. Es preveu el desenvolupament de temes clarament diferenciats.

L’activitat es desenvoluparà fora del centre i l’estudiant haurà de formalitzar la seva inscripció (sense cost), en el format i període que s’indicarà per a cada un dels casos.