L’Escola Superior de Relacions Públiques, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, rehabilitarà un edifici històric situat a l’Esquerra de l’Eixample per convertir-lo en la nova seu.
 

La inauguració està prevista pel 2017, coincidint amb el 50è aniversari de l’Escola.

Es tracta d’una antiga fàbrica de tractament de fibres vegetals situada al carrer Sepúlveda de Barcelona i construïda pels vols del 1890. En els anys 60 del segle passat es va convertir en un magatzem de mobles, i ara, un cop remodelada, passarà a ser un modern espai universitari.

L’edifici té un marcat caràcter industrial propi de l’època, i la seva rehabilitació, tutelada per l’Ajuntament de Barcelona, vetllarà per mantenir el seu valor patrimonial i respondre, al mateix temps, als requeriments tecnològics i d’instal·lacions que la formació superior actual requereix.

L’Escola preveu mantenir la titulació de Grau en Publicitat i Relacions Públiques, i no descarta ampliar l’oferta a cursos de postgrau, formació continuada o màsters oficials.

El centre vol conservar el millor del passat, i iniciar una nova etapa amb la col·laboració i complicitat dels actuals alumnes, dels egressats, dels docents i de les moltes empreses col·laboradores, per tal de construir les millors bases de futur.



Sepulveda
Façana de la nova seu.