Avui, 24 d'octubre Conferència "La Marató de TV3" a càrrec de la Sra. Carme Basté, directora de la Marató de TV3 @la_marato 

 

tv3telemarato 

Ara.cat - Mèdia

  • La compra de lingots d'or no s'atura, tot i que el preu d'aquest metall preciós continua pujant. Segons ha explicat aquest dimarts el diari Financial Times, els bancs centrals de les economies avançades estan planejant augmentar el pes de l'or en les seves reserves mentre redueixen les de dòlars nord-americans, seguint l'exemple dels països emergents. D'acord amb una enquesta anual elaborada pel World Gold Council (WGC), un grup d'interès d'aquesta indústria, gairebé el 60% d'aquestes institucions creuen que el percentatge de l'or respecte al total de reserves pujarà en els pròxims cinc anys, respecte al 38% dels enquestats de l'any passat.

  • La catalana Europastry, especialitzada en productes de fleca congelats, ja prepara el seu salt a la borsa espanyola. La mateixa companyia ho ha assegurat aquest dimarts mitjançant una oferta pública de venda d'accions ordinàries per 225 milions d'euros adreçada a inversors qualificats.

  • L'actriu francesa Anouk Aimée, que va ser nominada a l'Oscar el 1966 pel seu paper al film Un home i una dona, ha mort als 92 anys a París, segons informa la seva filla, la també actriu Manuela Papataki. Aimée va aparèixer en clàssics com La dolce vita de Fellini, que la va consagrar arreu del món, però també a Lola de Jacques Demy, Justine de George Cukor i Vuit i mig, novament amb Fellini. Icona absoluta del cinema francès del segle XX, la seva bellesa melancòlica i felina la va convertir també en un referent d'estil.