Avui, 23 d'octubre Conferència "GAES i el Patrocini Esportiu. Una Estratègia 360º" a càrrec del Sr. Antonio Gassó @antoniogasso director general de GAES i i l'alpinista Ferran Latorre @ferranlatorre.

 fotoGaes

 

Ara.cat - Mèdia

  • Anier (reina, escrit al revés) és el nom artístic de Mel·lina Altés (Barcelona, 1998). Amb només 17 anys va saltar a la fama cantant rap i hip-hop. Va penjar el primer tema a YouTube el 2015, i el 2017 ja era coneguda a la comunitat hip-hop amb temes com Where, Fuego a tregua o Carnaza, amb diversos milions de reproduccions.

  • Joan de Sagarra (París, 1938 - Barcelona, 2025), cronista de la Barcelona de la segona meitat del segle XX i, especialment, de la vida dalt dels escenaris catalans, ha mort als 87 anys, segons avança el seu diari, La Vanguardia. Al llarg de seixanta anys, fill del reconegut escriptor Josep Maria de Sagarra (1894-1961), ha cultivat el seu renom de columnista polèmic i crític exigent. Entre les fites de les seves cròniques culturals hi ha la d'haver inventat el concepte de Gauche Divine des de les pàgines del Tele/eXpres per definir els intel·lectuals i artistes progressistes i benestants que habitaven la discoteca Bocaccio als anys 60 i 70, entre els quals es movia.

  • “L’evolució de l’art contemporani va per un camí i la de la meva ment per un altre, i en aquesta col·lisió crec que s’hi troba l’interès d’aquesta proposta”, va dir dijous Albert Serra abans de presentar a la Filmoteca fe sense obres morta és, una peça realitzada per encàrrec del Museu Tàpies amb motiu del centenari del pintor celebrat l’any passat. Dir-ne homenatge potser seria excessiu: durant 53 minuts dividits en vuit parts amb títols com Amic, Oracle o Primera caiguda, Serra filma escenes sense narrativa ni gairebé acció, de vegades sobre la projecció d’una obra de Tàpies i sempre acompanyades d’un embolcall sonor de capes de sintetitzador i feedback del seu músic habitual, Marc Verdaguer. De tant en tant apareixen subtítols sense relació amb el que mostra la pantalla: pot ser un evocador “Qui somia a qui?”, un desconcertant “Amor Visca” o un críptic “merla, oriol, pardal, tallarol”. Entre els actors que apareixen al film –no es pot dir ben bé que actuïn– hi ha Lluís Serrat, fidel escuder de Serra des dels temps d’Honor de cavalleria. Les imatges tenen un regust magnètic i violent, sobretot quan la càmera es mou bruscament com si algú l'hagués colpejat.