Avui, 23 d'octubre Conferència "GAES i el Patrocini Esportiu. Una Estratègia 360º" a càrrec del Sr. Antonio Gassó @antoniogasso director general de GAES i i l'alpinista Ferran Latorre @ferranlatorre.

 fotoGaes

 

Ara.cat - Mèdia

  • Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys com a presumpte autor de la mort violenta de la seva mare, de 68 anys, diumenge en el seu domicili familiar al carrer del Carme, al barri del Raval de Barcelona. L'home arrestat, segons fonts consultades per l'ARA, pateix un trastorn mental greu i, després de detenir-lo, la policia el va ingressar en un centre psiquiàtric sota supervisió dels Mossos. La mare també podria patir problemes de salut mental. El detingut passarà les pròximes hores en aquest centre, a l'espera de declarar davant del jutge. Després serà la justícia la que determinarà on es quedarà l'acusat mentre la investigació avança.

  • El restaurant Os-kuro, dins de l’Hotel Claris de Barcelona (carrer de València, 271), acaba d’aconseguir una fita que marca la qualitat de les seves elaboracions. El cuiner Brendan Ferrero és el segon millor sushiman de tot l’Estat. En la primera posició se situa Sergio Solís, del restaurant Ta-Kumi de Màlaga, que en els pròxims mesos competirà a la lliga europea com a representant de l'estat espanyol. Així ho va confirmar la tercera edició d'ITAME Balfegó, el concurs per a professionals del sushi que per primera vegada se celebra a Barcelona.

  • La companyia matriu d'Iberia, IAG, planteja ara cedir a la competència el 52% de les rutes que oferia Air Europa el 2023 per tal d'obtenir l'aprovació de Brussel·les a la compra d'aquesta aerolínia. Aquesta nova oferta, segons han explicat fonts d'Iberia a l'agència Efe, busca rebaixar les sospites de la Comissió Europea sobre l'impacte en la competència del sector que tindria l'adquisició. De fet, en l'últim intent per convèncer la Comissió, IAG ja havia ofert la cessió del 40% de les rutes d'Air Europa. Ara cal esperar per veure quina decisió acabarà prenent Brussel·les. De moment han allargat el termini per prendre una decisió fins al 20 d'agost, malgrat que en un principi el calendari marcava com a data límit el 7 de juny.