Avui, 23 d'octubre Conferència "GAES i el Patrocini Esportiu. Una Estratègia 360º" a càrrec del Sr. Antonio Gassó @antoniogasso director general de GAES i i l'alpinista Ferran Latorre @ferranlatorre.

 fotoGaes

 

Ara.cat - Mèdia

  • El periodisme va superar el repte del confinament: es van fer diaris de forma remota i programes des d'estudis i platós improvisats. Però després de la tempesta sempre arriba la calma, i molts dels periodistes que fa uns mesos estaven confinats ara han començat a tornar a les redaccions.

  • Una part substancial de la comunitat creadora televisiva està compromesa a fer que les seves obres serveixin per normalitzar la diversitat racial o sexual. En els últims anys, a més, s’han popularitzat sèries que busquen també visibilitzar les persones amb afectacions mentals. L’autisme, en aquest sentit, ha estat protagonista de diverses produccions, amb la dificultat que comporta no caure en els arquetips, especialment en un trastorn neurològic que es manifesta –d’aquí que es parli d’espectre– de moltes maneres diferents.

  • Arriba la setena edició dels Premis ARA, un reconeixement a les iniciatives que ajuden a fer un món millor, més social, més innovador, amb més empenta. El diari fa una crida perquè els lectors votin a partir d'avui els projectes candidats al Premi Tatiana Sisquella a la contribució social i al Premi Ignasi Pujol al foment de l’emprenedoria.