L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • L'escriptora canadenca Alice Munro ha mort als 92 anys, una dècada després de rebre el premi Nobel de Literatura per la seva "mestria" en la "narració breu contemporània". "Durant anys i anys vaig creure que l'escriptura de relats era una manera de practicar fins que tingués prou temps per escriure una novel·la, fins que em vaig adonar que els contes era tot el que podia fer –declarava a la revista The New Yorker el 2012, en una de les poques entrevistes que concedia–. Suposo que el fet d'incloure-hi tants detalls compensa l'absència de novel·les en la meva producció".

  • Els resultats de les proves d'aptitud per ser mestre (PAP) continuen sense remuntar. Només un 57% dels estudiants que aquest any s'ha presentat a la Prova d'Aptitud Personal (PAP) per accedir a un grau d'Educació Infantil o Primària, ha aprovat. El percentatge d'aprovats és lleugerament superior al de l'any passat quan el 54% dels aspirants va superar la prova, però la realitat és que a hores d'ara, gairebé la meitat dels aspirants (43%) que es presenten a aquestes proves les superen. Una proporció que s'allunya cada cop més de les dades que s'assolien en els primers anys de les proves quan entre un 60% i un 70% dels aspirants les superava.

  • "Una excessiva concentració [del sector bancari] pot conduir a la inestabilitat financera". És una de les advertències més dures a les quals s'aferra el govern espanyol per mostrar-se contrari a l'opa hostil que el BBVA ha llançat sobre el Banc Sabadell després de la negativa d'aquest a negociar la seva adquisició per part del banc bilbaí.