AVÍS IMPORTANT!!

  • Us informem que la Universitat de Barcelona té previst obrir les convocatòries de mobilitat internacional d'estudiants (Erasmus i convenis específics) a partir del mes de gener, un cop la Comissió Europea hagi aprovat formalment el nou "Programa Erasmus +" (2014-2020).

Ara.cat - Mèdia

  • A partir d'aquest dimarts, Renfe modificarà el pla especial de mobilitat engegat arran de la incidència a Rodalies que afecta des de diumenge les entrades i sortides de trens a Barcelona. Tot i que les línies R1 i RG1 recuperen el servei habitual i els combois faran el recorregut complet fins a l'Hospitalet de Llobregat, encara hi haurà afectacions importants.

  • El director iranià Mohammad Rasoulof, que havia estat condemnat per les autoritats del seu país a vuit anys de presó, ha fugit del país sense el permís de les autoritats i ha arribat a Europa "fa uns dies", segons ha fet públic aquest dilluns a través d'un comunicat. Rasoulof té una pel·lícula seleccionada al Festival de Canes que comença aquest dimarts: The seed of the sacred fig es projectarà a la competició el 24 de maig, un dia abans de la cloenda del festival. A més dels vuit anys de presó, la condemna al cineasta incloïa fuetades i la confiscació de les seves propietats pel delicte de "col·lusió amb la intenció de cometre crims contra la seguretat del país".

  • Nou pas enrere de Ford, que, tal com ja va fer el 2022, ha tornat a renunciar a les ajudes del govern espanyol per a la fabricació del vehicle elèctric. Així ho ha explicat la companyia, que aquest dilluns ha informat el ministeri d'Indústria que deixarà perdre els 37,6 milions d'euros que l'executiu estatal li havia concedit en la segona convocatòria d'ajudes del projecte estratègic per a la recuperació i transformació econòmica del vehicle elèctric i connectat (PERTE VEC). Des de l'empresa han justificat la decisió amb l'escassa demanda de vehicles elèctrics i la competència dels fabricants asiàtics.