PLA DOCENT
Taller Mesura i avaluació de les Relacions Públiques digitals Format docència B
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Dra. I. Z. Coneixements
previs recomanats
No se requieren conocimientos específicos. Torn Únic
Descripció general del taller El uso de redes sociales se ha incrementado de tal forma que se ha convertido en un instrumento clave de Relaciones Públicas para las organizaciones. Las redes sociales son un canal propicio para la escucha y participación activa, por lo que se están integrando cada vez más a los programas de Relaciones Públicas de las organizaciones para establecer relaciones de manera fluida y cercana con los diferentes públicos. Gestionar efectivamente las redes sociales es un reto que continúan teniendo los profesionales de las Relaciones Públicas, dado que existe una falta de conocimiento general de los indicadores claves para medir y evaluar adecuadamente las acciones de Relaciones Públicas en el ámbito digital. En este taller los alumnos obtendrán las herramientas necesarias para gestionar de forma profesional las Relaciones Públicas en el ámbito digital, y estudiarán en detalle los indicadores claves de medición y evaluación de las Relaciones Públicas en redes sociales.
Idioma Castellà Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: 
A aportar per l'estudiant: 
Format EXTENSIU (1r SEMESTRE)

 

Data de creació: 19/04/2018
Data darrera actualització i seguiment: 19/04/2018
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 25/06/2019