Formulari d'accés

PLA DOCENT
Taller  Sistèmica de les organitzacions Format docència I
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Prof. F. L. Coneixements
previs recomanats
No es requereix cap coneixement o experiència prèvia. Torn Únic
Descripció general del taller Las organizaciones como todo sistema crecen y evolucionan. En función de ello, con las constelaciones organizacionales se logra descubrir las dinámicas que se encuentran en toda empresa y organizaciones, de las cuales no se es consciente pero que afectan el éxito y la prosperidad de la misma. A través de esta formación introductoria a las Constelaciones Organizacionales y a la psicología sistémica, puedes de una manera simplificada y con pocos recursos resolver situaciones complejas de la organización, sobre todo aquellos que tiene que ver con el liderazgo, análisis de proyectos, empresas familiares, diagnóstico del funcionamiento de una organización, estudio de marcas o productos, conflictos entre trabajadores o socios.
Idioma Català Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: equipament tècnic.
A aportar per l'estudiant: ---
Format INTENSIU (Juny)

 

Data de creació: 24/04/2017
Data darrera actualització i seguiment: 24/04/2017
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 29/06/2018