Formulari d'accés

PLA DOCENT
Taller La comunicació en el Sector Luxe Format docència L
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Dra. L. C Coneixements
previs recomanats
No Torn Únic
Descripció general del taller Se calcula que hay 330 millones de consumidores de lujo en todo el mundo; las marcas europeas producen el 70% del mercado de bienes de lujo mundial, con una producción en 2013 de más de 440.000 millones de euros.

Es un sector en continua expansión alimentado por la comunicación. El consumidor del lujo, más que cualquier otro, se mueve por emociones. Este tipo de bienes son los únicos que presentan una curva de demanda con tendencia positiva (al aumentar su precio también aumenta la demanda), ya que su valor está en función del atractivo que genera en los otros, con lo que proporciona principalmente estatus).

La comunicación de este sector cuenta, por lo tanto, con técnicas específicas, únicas del sector. La relación con los medios, también, es y debe ser muy específica. El taller proporcionará al estudiante la capacidad de crear proyectos comunicativos en el sector lujo.
Idioma Castellano Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: ordinador, projector, internet.
A aportar per l'estudiant: ---
Format EXTENSIU (1r semestre)

 

Data de creació: 06/06/2014
Data darrera actualització i seguiment: 09/05/2018
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 29/06/2018