Formulari d'accés

PLA DOCENT
Taller Com construir un bon briefing de comunicació?
Format docència I
Cada un dels tallers que comprenen l’assignatura Taller de Publicitat i Relacions Públiques responen total o parcialment a la filosofia declarada en la Memòria Verifica de la titulació:
- Comprendre els conceptes relacionats amb la teoria de la publicitat i la teoria de les relacions públiques.
- Identificar i emprar tècniques de publicitat i de relacions públiques per tal d’elaborar un projecte publicitari o de relacions públiques, així com fer la seva presentació (oral i escrita).
- Realitzar una demostració de planificació de mitjans publicitaris.
- Realitzar treballs d’aprofundiment i síntesi a partir de la cerca de fonts bibliogràfiques fonamentals relacionades amb la publicitat i les relaciones públiques.
Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Dr. E. Vidal  Coneixements
previs recomanats
No es requereix cap coneixement o experiència prèvia. Torn Únic
Descripció general del taller Construir un bon briefing és clau per l’èxit d’una campanya publicitària. Aquesta eina és fonamental dins el funcionament de l’agència i la seva creació és una responsabilitat compartida entre el planner i el departament de comptes. En aquest taller teòric-pràctic aprendràs a dissenyar un bon briefing a partir d'una metodologia senzilla i a presentar-lo de forma eficaç a l’equip creatiu. El domini en la generació i presentació d’un bon briefing permet ambdós perfils (planner i comptes) guanyar credibilitat professional dins de l’agència i davant de l’equip creatiu.
Idioma Català i castellà Tipus OB
Requisits tècnics A l'aula: Projector, ordinador.
A aportar per l'estudiant: Cap.
Format EXTENSIU (2n Semestre)

 

Data de creació: 07/03/2016
Data darrera actualització i seguiment: 04/07/2017
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 27/04/2017