Formulari d'accés

PLA DOCENT
Taller Agència-Taller - Creació d'un espot publicitari per a internet Format docència I

AGÈNCIA-TALLER és un nou concepte d'aprenentatge que fusiona la transmissió de continguts en un entorn professionalitzador.

Totes les ofertes d'AGÈNCIA-TALLER es desenvolupen en un espai situat a dos minuts de l'Escola (Agència FUERP), on hem creat un escenari similar a un gabinet de publicitat i de relacions públiques.

La formació s'impartirà simulant la resposta a l'encàrrec d'un client.
Docent i alumnat es relacionaran com a directiu i executius respectivament.

Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Prof. Fran Mateu Coneixements previs recomanats No es requereix cap coneixement o experiència prèvia amb el programari emprat. Torn Únic
Descripció general del taller

Exposició teòrico-pràctica dels aspectes bàsics en l’elaboració d’un espot publicitari per a Internet des de la gestació de la idea i elaboració del guió, fins a la planificació del rodatge, filmació i edició de la idea materialitzada.

Estimulació de la capacitat creativa a través de l’observació i la reflexió, el coneixement de la tècnica, els exercicis especialitzats i l’acompanyament en la realització d’un espot publicitari com a  projecte personal final.

 

El taller es portarà a cap en dues aules: 1) aula teòrica i 2) aula pràctica (multimèdia)
1) Per a l’aula teòrica: un ordinador i un projector.
2) Per a l’aula multimèdia (les dues o tres darreres classes, en funció de com s’hagi desenvolupat el taller): un ordinador amb el programa Adobe Premiere i un projector, pel docent. Pels alumnes, els ordinadors de l’aula amb el programa Adobe Premiere.
La versió d’Adobe Premiere que pugui oferir l’escola.

Idioma Castellà Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: Ordinador multimèdia amb programa d’edició de video i transcodificador de formats de vídeo.
Fora de l'aula: L’estudiant haurà de realitzat les filmacions fora de l’aula. Per això necessitarà un dispositiu per poder filmar les imatges.
A aportar per l'estudiant: Unitat externa d’emmagatzematge (USB o disc dur extern)
Format INTENSIU (juny)

 

Data de creació: 15/12/2011
Data darrera actualització i seguiment: 04/05/2016
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 17/06/2016