Formulari d'accés

PLA DOCENT
Taller

Agència-Taller: Gabinet de premsa

Format docència H

AGÈNCIA-TALLER és un nou concepte d'aprenentatge que fusiona la transmissió de continguts en un entorn professionalitzador.

Totes les ofertes d'AGÈNCIA-TALLER es desenvolupen en un espai situat a dos minuts de l'Escola (Agència FUERP), on hem creat un escenari similar a un gabinet de publicitat i de relacions públiques.

La formació s'impartirà simulant la resposta a l'encàrrec d'un client.
Docent i alumnat es relacionaran com a directiu i executius respectivament.

Matèria M6. Tècniques i Procediments de la Comunicació
Docent del taller  Dr. J. Marqués Coneixements
previs recomanats
Haber superado la asignatura Redacción Periodística (segundo curso). Torn Únic
Descripció general del taller Se recrea el día a día de un típico gabinete de prensa donde los alumnos se convierten en profesionales desarrollando aquellas actividades con las que se encontrarán en la realidad. Se simula un gabinete en la Agència-Taller FUERP, espacio externo a la escuela donde los alumnos van a trabajar teniendo un jefe de prensa que les solicita encargos.
Durante las sesiones, cada alumno acabará viviendo varias experiencias, la de un gabinete de una empresa privada, la de una institución pública y la de una entidad sin ánimo de lucro conociendo las diferentes características de cada una de ellas.
Al finalizar el taller sabrá desarrollar desde una simple nota de prensa diferencial, en función de la tipología del medio, pasando por la preparación de ruedas de prensa, preparación de entrevistas, hasta desarrollar las mejores estrategias de aproximación a los periodistas, medios, bloggers y redes sociales.
Idioma Castellano y catalán Tipus OB
Requisits tècnics    A l'aula: ordinador, Internet.
A aportar per l'estudiant: disponer de cuentas en redes sociales.
Format EXTENSIU (1r semestre)

 

Data de creació: 06/06/2014
Data darrera actualització i seguiment: 09/06/2016
Data d'aprovació per la Comissió Executiva: 10/06/2016